Työntekijä

TERVETULOA MUKAAN

TYÖNTEKIJÄ

TYÖPOOLISSAMME PYRIMME TARJOAMAAN MIELEKKÄITÄ JA SOPIVIA TYÖMAHDOLLISUUKSIA
YLI 50-VUOTIAILLE JA ELÄKELÄISILLE.

Ymmärrämme työelämässä jatkamisen ja työelämään osallistumisen tärkeyden myös tietyn iän saavuttamisen jälkeen.
Ja olemme sitoutuneet tukemaan sinua jatkuvalla ammatillisella urallasi.

MAHDOLLISUUKSIA

Liittymällä työpaikkapooliimme saat käyttöösi monipuoliset työmahdollisuudet eri toimialoilla ja sektoreilla. Pyrimme esittelemään osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi, jotta sinulle löydetään sopivat tehtävät, jotta voit menestyä ja menestyä työroolissasi.

Tulemalla osaksi 50+ ja seniorityöpooliamme sinulla on pääsy erilaisiin työmahdollisuuksiin eri toimialoilla ja sektoreilla. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua löytämään täydellisen vastaavuuden taitoihisi ja kiinnostuksen kohteisiisi, jotta voit jatkaa kasvua ja kukoistamista ammatillisella urallasi.

LYHYTAIKAISET TAI PITKÄAIKAISET MÄÄRÄAIKAISET TEHTÄVÄT

Etsitpä sitten kokopäiväistä tai osa-aikaista työtä, projektipohjaisia toimeksiantoja tai konsultointimahdollisuuksia, olet tervetullut liittymään työpaikkapooliimme. Pyrimme luomaan osallistavan ja kannustavan työympäristön, jossa kokemustasi ja asiantuntemustasi arvostetaan ja kunnioitetaan.

Liity työpooliimme jo tänään ja luodaan yhdessä työympäristö, jossa ikä on voimavara ja jossa jokaisella yksilöllä on mahdollisuus tehdä parhaansa iästä riippumatta!

NÄIN SE TOIMII

LOMAKE

Täytät lomakkeen tiedoillasi. Kirjaudut sisään Gmail-tilillä ja sinulla on myös mahdollisuus mennä sisään ja korjata myöhemmin. (jos teet niin, ilmoita asiasta meille)

Kun täytät lomakkeemme, annat meille mahdollisuuden tutustua sinuun paremmin, jotta voimme luoda räätälöidyn ottelun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Tarvitsemme taustaasi, kokemustasi ja haluamiasi uratavoitteita, jotta voimme tarjota sinulle parhaat työmahdollisuudet. Täytä lomake seuraavasti: Napsauta alla olevaa ruutua päästäksesi lomakkeeseen.

KATEGORIAT

Kun olet täyttänyt tietosi, autamme sinua luokittelemaan ne, jotta työnantajan on helpompi löytää sinut ja kokemuksesi tietokannastamme. Luettelemalla asianmukaiset kategoriat tietojesi perusteella luomme jäsennellyn ja helposti saatavilla olevan kokoelman kokemuksestasi, koulutuksestasi ja taidoistasi. Näin työnantajien on helpompi tunnistaa osaamisalueesi nopeasti ja arvioida soveltuvuuttasi eri rooleihin ja tehtäviin.

Teemme hakemuksestasi myös yhteenvedon kelluvaksi tekstiksi (joka sinun on hyväksyttävä ennen julkaisemista)

YHTEYSTIEDOT

Kun työnantaja on käynyt läpi eri kategoriat ja tunnistanut profiilisi mielenkiintoiseksi, hän kääntyy puoleemme saadakseen yhteystiedot puolestasi. Käyttämällä meille antamiasi yhteystietoja työnantaja ottaa sinuun yhteyttä aloittaakseen keskustelun mahdollisista työmahdollisuuksista. Tässä vaiheessa teillä molemmilla on mahdollisuus kommunikoida suoraan selventääksenne odotuksia, keskustellaksenne työajoista, palkoista ja muista asiaankuuluvista yksityiskohdista. Tämä voi tarkoittaa sopimista molemmille osapuolille parhaiten sopivista työehdoista, aikatauluista ja palkkatasosta.

JÄSENMAKSU

Pyrimme siihen, että työpaikkapoolimme koostuu vain vakavasti otettavista työnhakijoista, jotta voimme tarjota työnantajille laadukkaita ehdokkaita. Tämän tason hallinnoimiseksi ja ylläpitämiseksi veloitamme hakijoilta jäsenmaksun. Maksamalla tämän maksun osoitat sitoutumisesi olla osa luotettavaa ja ammattitaitoista työnhakijoiden yhteisöä.

120 € vuosittainen jäsenmaksu mahdollistaa korkeatasoisen palvelun ja tuen tarjoamisen jäsenillemme jatkossakin. Se auttaa kattamaan työpoolin käyttö- ja ylläpitokustannukset sekä palvelujemme parantamisen vastaamaan sekä työnhakijoiden että työnantajien tarpeita. Autamme sinua myös tekemään profiilistasi kuvaavan ja tarkan. Maksamalla jäsenmaksun osoitat paitsi vakavan asenteesi työnhakuun, myös tukesi rehellisyyden ja ammattimaisuuden ylläpitämiselle yhteisössämme. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä maksu auttaa luomaan turvallisen ja luotettavan alustan kaikille osapuolille, jossa voimme jatkossakin tarjota ja löytää laadukkaita työmahdollisuuksia jäsenillemme.

LÄHTÖTARJOIS

90 €

PER VUOSI
(normalihinta 120€)

TARJOUS VOIMASSA 30.8.2024 ASTI

TARVITSETKO APUA HAKEMUKSESI KANSSA?

Jos olet epävarma tai haluton täyttämään lomaketta ja lähettämään CV:täsi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden varata tapaamisen Zoomin kautta tai puhelimitse. Tämän tapaamisen aikana autamme sinua vastaamaan kysymyksiin ja varmistamme, että kaikki tiedot syötetään oikein tietokantaamme.

Tämä ylimääräinen tuki vaatii enemmän aikaa hallinnoltamme, joten veloitamme 40 euron kertamaksun kattamaan tämän prosessin helpottamiseksi tarvittavat lisäresurssit.