LAADUKAS TYÖVOIMAPOOLI

Tavoitteenamme on tarjota erilaisia kategoriat ja ammattialueita, jotka vastaavat erilaisia taitoja ja kiinnostuksen kohteita työnantajillemme, jotka tarvitsevat tilapäisiä työntekijöitä tai työntekijöitä.

Kokemus, jota voit käyttää yrityksessäsi

Tervetuloa yli 50-vuotiaille ja senioreille tarkoitettuun työpooliimme, jossa arvostamme rikasta kokemusta ja monimuotoisuutta, joita vanhemmat työntekijät voivat tuoda pöytään.
Uskomme vakaasti, että ikä ei ole rajoite, vaan pikemminkin voimavara, joka rikastuttaa tiimejämme ja yrityksiämme.LUE ALTA lisää kategorioista, kustannuksista ja jäsenyyksistä

Alla on vain muutamia esimerkkejä monista tukemistamme luokista ja ammateista. Määrittelemällä ja esittelemällä nämä alueet selkeästi käyttäjillemme pyrimme luomaan tehokkaan alustan työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamiseen, mikä hyödyttää sekä yksilöitä että yrityksiä heidän rekrytointiprosesseissaan.

 • Hallinto ja toimistotyö: Henkilöt, joilla on kokemusta hallinnollisista tehtävistä, vastaanottovirkailijan tehtävistä ja muista toimistoon liittyvistä tehtävistä.
 • IT ja tekniikka: Henkilöt, joilla on tietoa järjestelmien kehittämisestä, ohjelmoinnista, verkkotekniikasta ja muista tekniikkaan liittyvistä aloista.
 • Terveys ja lääketiede: Terveydenhuollon ammattilaiset, kuten sairaanhoitajat, lääkärit, fysioterapeutit ja muut lääketieteen ammattilaiset.
 • Koulutus ja opetus: Opettajat, kouluttajat ja koulutuksen ylläpitäjät, joilla on kokemusta opetuksesta ja koulutussuunnittelusta.
 • Myynti ja markkinointi: Henkilöt, joilla on asiantuntemusta myynnistä, markkinoinnista ja asiakassuhteista.
 • Rahoitus ja taloustiede: Taloustieteilijät, kirjanpitäjät ja rahoitusanalyytikot, joilla on tietoa taloushallinnosta ja kirjanpidosta.
 • Taide ja kulttuuri: Luovat ammatit, kuten taiteilijat, kirjailijat, näyttelijät ja muut taide- ja kulttuurialalla.
 • Rakentaminen ja rakentaminen: Rakennustyöntekijät, insinöörit ja muut rakennusalan ammattilaiset.
 • Kassa: Ihmiset, joilla on kokemusta kassatoiminnoista ja kassanhallinnasta, mukaan lukien asiakastapahtumien käsittely, rahan hallinta ja positiivisen kassakokemuksen tarjoaminen asiakkaille.
 • Tarjoilija: Henkilöt, jotka ovat taitavia tarjoamaan ammattimaista ja ystävällistä palvelua vieraille ravintoloissa tai muissa ruoantarjoiluympäristöissä. Tähän voi sisältyä tilausten vastaanottaminen, ruoan ja juoman tarjoilu sekä sen varmistaminen, että vierailla on nautinnollinen ja ikimuistoinen kokemus.
 • Kokki: Ihmiset, joilla on tietoa ja kokemusta ruoanlaitosta ja kokin ammatista. Tähän voi sisältyä ruokien valmistaminen ja valmistaminen reseptien mukaan, keittiövälineiden hallinta ja tarjoiltujen ruokien laadun varmistaminen.
 • Siivoojat: Henkilöt, joilla on kokemusta erityyppisten tilojen, kuten toimistojen, asuntojen, hotellien ja julkisten tilojen, yleisestä siivouksesta ja kunnossapidosta. Siivoojat ovat taitavia käyttämään erilaisia puhdistusaineita ja -laitteita pintojen tehokkaaseen puhdistamiseen ja ympäristön pitämiseen siistinä ja hyvin järjestyksessä.
 • Saniteettihenkilöstö: Henkilöt, jotka ovat erikoistuneet onnettomuuksien, infektioiden tai muiden terveyttä uhkaavien tilanteiden ympäristöjen syväpuhdistukseen ja puhdistamiseen. Saniteettialan ammattilaisilla on tietoa turvallisuusprotokollista ja erikoistuneiden puhdistusaineiden käytöstä vaarallisten aineiden poistamiseksi ja ympäristön palauttamiseksi turvalliselle ja terveelliselle tasolle.
 • Ikkunanpesijät: Ihmiset, jotka ovat taitavia puhdistamaan ja kiillottamaan ikkunoita ja lasipintoja erityyppisissä rakennuksissa ja rakenteissa. Ikkunanpesijät käyttävät usein erikoislaitteita, kuten teleskooppipylväitä ja kiipeilyvarusteita päästäkseen korkeisiin ja vaikeapääsyisiin paikkoihin.

 

Näin se toimii:

Työpoolimme tehokkaan hallinnoinnin ja ylläpidon mahdollistamiseksi perimme jäsenmaksuja sekä työnantajilta että työntekijöiltä. Tämä maksu ei ainoastaan kata alustan välttämättömiä käyttö- ja ylläpitokustannuksia, vaan varmistaa myös, että käsittelemme vakavia kontakteja työsuhteen molemmilta puolilta.

Perimällä tämän jäsenmaksun pystymme ylläpitämään korkeaa tasoa työpoolissamme ja varmistamaan, että sekä työnantajat että työntekijät sitoutuvat vakavasti. Se edistää työmahdollisuuksien ja ehdokkaiden luotettavampaa ja tehokkaampaa kohtaamista, mikä hyödyttää kaikkia rekrytointiprosessiin osallistuvia osapuolia.

PERUSJÄSEN / KERTAMAKSU

Perusjäsenyydestä peritään 40 € kertamaksu + alv.

Kun olet valinnut ehdokkaan ja olet valmis ottamaan häneen yhteyttä, voit ostaa kertamaksun kassalla.

Maksun jälkeen sinulla on pääsy valitun henkilön yhteystietoihin.

PREMIUM-JÄSEN

Jos haluat saada enemmän yhteystietoja vuoden aikana, tarjoamme premium-jäsenyyden järjestelmäämme. Tämä jäsenyys on kahdenlaista yrityksesi tai organisaatiosi koosta riippuen.

Yritykset, joissa on enintään 30 työntekijää:
Premium-jäsenyyden hinta on 220 € + alv vuodessa. Tällä jäsenyydellä ei ole rajoituksia solmittavien yhteystietojen määrälle. Se antaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa enemmän potentiaalisia ehdokkaita ilman esteitä.

Yritykset ja organisaatiot, joissa on yli 30 työntekijää:
Premium-jäsenyyden hinta on 450 € + alv vuodessa. Jälleen kerran, yhteystietojen määrää ei ole rajoitettu.

Päivittämällä premium-jäsenyyteen saat käyttöösi laajemman joukon työnhakijoita. Tämä lisää mahdollisuuksiasi löytää täydellinen ottelu avoimille työpaikoillesi. Pyrimme tekemään rekrytointiprosessista sinulle mahdollisimman tehokkaan ja sujuvan. Premium-jäsenyys antaa sinulle lisäedun, koska voit tutkia lisää vaihtoehtoja ja löytää parhaan ehdokkaan tarpeisiisi ilman rajoituksia.

Jäsenyyden tilaukset

Meillä on tarvitsemasi asiantuntemus

Ota yhteyttä jo tänään nähdäksesi, miten voimme auttaa sinua palvelualan ammattitarpeissasi!