Asiantuntemus jokaisessa sijaisessa - kokemus, johon voit luottaa!

Vastaamme työmarkkinoiden tarpeisiin

Tervetuloa 50+ ammattilaisen ja senioreiden työpooliimme ilman yläikärajaa!
Olemme ylpeitä voidessamme tarjota alustan, joka arvostaa laatua, kokemusta ja syvällistä tietoa.
Meiltä löydät pätevien sijaisten lisäksi myös kokeneita ammattilaisia, jotka voivat astua sisään nopeasti ja sujuvasti tarvittaessa.

Työpoolimme on suunniteltu erityisesti tehokkuutta tavoittelevien yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Ymmärrämme kokemuksen arvon ja olemme keränneet (kerää) joukon ihmisiä, joilla on monen vuoden vankka kokemus eri toimialoilta ja alueilta.

TYÖNANTAJILLE:
TARJOAMME SIJAINEN, JOLLA ON KOKEMUSTA, JOKA ON PAINONSA ARVOINEN KULLASSA

OSTROENTRE POOL

Valinta/Kategoriat

Kun työnhakijat syöttävät tietonsa, julkaisemme kuvauksen henkilön kokemuksesta, koulutuksesta ja siitä, millä ammattialueilla / kategoriassa henkilö voi työskennellä.

Informaatio

Saat henkilön yhteystiedot maksamalla kertakorvauksen. Kun se on maksettu, lähetämme tiedot sinulle ja aloitat työsuhteen omilla ehdoillasi.

Mitä me teemme

Pidämme työnhakijoiden henkilötietoja rekisterissämme ja näytämme niitä jossain määrin näkyviksi. Valokuvia tai yhteystietoja ei näy, vaan rekrytointi tapahtuu anonyymisti, kunnes työnantaja ostaa lisätietoja.

KATEGORIAT

Alla näet nykyiset kategoriat, jotka luetellaan julkaisun yhteydessä huhtikuussa 2024. Jatkamme luokkien päivittämistä ja mukauttamista tarpeen mukaan.

TYÖNTEKIJÄLLE:

Haluatko liittyä mukaan OstroentrePoolille?

Toivotamme tervetulleiksi kaikki työskentelystä kiinnostuneet. Kuka tahansa, joka voi kuvitella joko lyhyempiä tai pidempiä väliaikaisia työpaikkoja. Tarjoamme alustan, jossa saat näkyvyyttä taidoillasi ja kokemuksellasi.
Profiilisi on "anonyymi", kunnes kiinnostuneet työnantajat ottavat meihin yhteyttä saadaksesi yhteystietosi.