Arbetstagare

VÄLKOMMEN MED

ARBETSTAGARE

I VÅR ARBETSPOOL STRÄVAR VI EFTER ATT ERBJUDA MENINGSFULLA OCH PASSANDE ARBETSMÖJLIGHETER FÖR PERSONER ÖVER 50 ÅR OCH SENIORER.

Vi förstår vikten av att fortsätta arbeta och engagera sig i arbetslivet även efter att man har uppnått en viss ålder,  och vi är fast beslutna att stödja dig i din fortsatta yrkeskarriär.

MÖJLIGHETER


Genom att bli en del av vår arbetspool får du tillgång till en mångfald av jobbmöjligheter inom olika branscher och sektorer. Vi strävar efter att visa upp dina färdigheter och intressen så att lämpliga uppdrag hittar dig, så att du kan trivas och lyckas i din arbetsroll.

Genom att bli en del av vår arbetspool för 50+ och seniorer får du tillgång till en rad olika arbetsmöjligheter inom olika branscher och sektorer. Vi är dedikerade till att hjälpa dig hitta den perfekta matchningen för dina färdigheter och intressen, så att du kan fortsätta att växa och blomstra i din professionella karriär.

 
KORTA ELLER LÄNGRE VIKARIAT

Oavsett om du söker efter heltids- eller deltidsarbete, projektbaserade uppdrag eller konsultmöjligheter, så är du välkommen att ansluta dig till vår arbetspool. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och stödjande arbetsmiljö där din erfarenhet och expertis uppskattas och respekteras.

 

Gå med i vår arbetspool idag och låt oss tillsammans skapa en arbetsmiljö där ålder är en tillgång och där varje individ har möjlighet att göra sitt bästa arbete oavsett ålder!

SÅ HÄR GÅR DET TILL

FORMULÄR

Du fyller i ett formulär med dina uppgifter. Du loggar in med ett gmail-konto och du har även möjlighet att gå in och korrigera senare. (ifall du gör det, meddela administratören)

När du fyller i vårt formulär ger du oss möjligheten att lära känna dig bättre så vi kan skapa en skräddarsydd matchning för dina behov och önskemål. Vi behöver din bakgrund, erfarenhet och önskade karriärmål för att kunna erbjuda dig de bästa arbetsmöjligheterna.

Gör så här för att fylla i formuläret: Klicka på rutan nedan för att komma till formuläret.

KATEGORI

När du har fyllt i dina uppgifter hjälper vi till att kategorisera dem för att underlätta för arbetsgivaren att hitta dig och din erfarenhet i vår databas. Genom att lista lämpliga kategorier baserade på dina uppgifter skapar vi en strukturerad och lättillgänglig samling av din erfarenhet, utbildning och färdigheter. Detta gör det enklare för arbetsgivare att snabbt identifiera ditt expertisområde och bedöma din lämplighet för olika roller och uppdrag.

Vi gör även ett sammandrag på din ansökan till en flytande text (som du får godkänna före publicering)

KONTAKT

När arbetsgivaren har gått igenom de olika kategorierna och identifierat din profil som intressant, vänder de sig till oss för att få kontaktuppgifter till dig. Genom att använda de kontaktuppgifter du har tillhandahållit oss, når arbetsgivaren ut till dig för att inleda diskussioner om eventuella jobbmöjligheter. Det är i detta skede ni båda har möjlighet att kommunicera direkt för att förtydliga förväntningar, diskutera arbetstider, löner och andra relevanta detaljer. Det kan innebära att ni kommer överens om arbetsvillkor, schema och lönenivåer som passar bäst för båda parter.

MEDLEMSAVGIFT

Vi strävar efter att säkerställa att vår arbetspool endast består av seriösa arbetssökande för att kunna erbjuda arbetsgivarna högkvalitativa kandidater. För att administrera och upprätthålla denna standard, tar vi ut en medlemsavgift från de sökande. Genom att betala denna avgift visar du ditt engagemang för att vara en del av en pålitlig och professionell gemenskap av arbetssökande.

Medlemsavgiften på 120 € per år möjliggör att vi kan fortsätta att erbjuda en hög standard av service och stöd till våra medlemmar. Den bidrar till att täcka kostnader för drift och underhåll av arbetspoolen samt förbättringar av våra tjänster för att möta behoven hos både arbetssökande och arbetsgivare. Vi hjälper även dig att göra din profil beskrivande och korrekt.

Genom att betala medlemsavgiften visar du inte bara din seriösa inställning till jobbsökande, utan också ditt stöd för att upprätthålla integritet och professionalism inom vår gemenskap. Vi är övertygade om att denna avgift bidrar till att skapa en trygg och pålitlig plattform för alla inblandade parter, där vi kan fortsätta att erbjuda och hitta högkvalitativa arbetsmöjligheter för våra medlemmar.

START ERBJUDANDE

90 €

PER ÅR
(normal 120 €/år)

ERBJUDANDET I KRAFT TILL 30.8.2024

BEHÖVER DU HJÄLP MED DIN ANSÖKAN?

Om du känner dig osäker eller ovillig att fylla i formuläret och skicka in din CV, erbjuder vi dig möjligheten att boka in ett möte via Zoom alternativt via telefon. Under detta möte kommer vi att hjälpa dig att svara på frågorna och säkerställa att alla uppgifter läggs in korrekt i vår databas.

Detta extra stöd kräver mer tid från vår administration, därför debiterar vi en engångsavgift på 40 € för att täcka de extra resurserna som krävs för att underlätta denna process.