”Voisiko Ulla olla sinun henkilöstöpäällikkösi netissä ja auttaa yritystäsi kasvamaan?

Kasvu on mahtava asia, mutta se tuo myös varsinkin pienelle yritykselle monenlaisia haasteita. Mitä laaja-alaisempaa ja monipuolisempaa yrittäjän osaaminen on, sitä paremmat edellytykset se luo yrityksen kasvulle ja kehittymiselle. Omaa osaamistaan kannattaa myös jatkuvasti kehittää. Heti ensimmäistä työntekijää palkatessa myös esimiestaidot ja johtaminen nousevat tärkeään rooliin, koska pienessä yrityksessä kaikki henkilöstöasiat ovat usein yksin yrittäjän harteilla.

Kaipaatko osaavaa kumppania, jonka kanssa voit miettiä, mihin suuntaa haluat yritystäsi vietävän ja millaisia resursseja ja osaamisen kehittämistä se edellyttää? Haluatko kehittyä itse johtajana ja/tai haluatko konkreettista ja käytännön apua henkilökunnan osaamisen kehittämiseen?

Haluan jatkossa auttaa yrityksiä kasvamaan ja menestymään hyvän henkilöstöjohtamisen avulla myös verkon välityksellä ja pilotoin nyt uutta palveluani kahden kehittymishaluisen yrittäjän kanssa.

Haen kahta (2) yritystä mukaan Henkilöstöpäällikkö netissä –
projektiini

Henkilöstöpäällikkö netissä -projekti kestää kolme kuukautta ja sen aikana käymme yhdessä läpi yrityksesi rakenteen, osaamisen, työhyvinvointiasioita ja yrityksesi tulevaisuuden haasteet. Kiinnitämme huomiota myös sinun toimintatapoihisi yrittäjänä, motivaatioosi, vahvuuksiisi ja alueisiin, joissa haluat kehittyä. Varmistamme yhdessä, että kaikki edellä mainitut tukevat ja palvelevat yrityksesi kehityssuunnitelmia.

Olen suora, aikaansaapa, idearikas ja ammattitaitoinen henkilöstöpäällikkö. Asiakkaat sanovat, että minuun voi luottaa, koska olen rehti ja rehellinen. Olen ollut kehittämässä urani aikana monenlaisten ja eri kokoisten yritysten osaamista ja toimintatapoja aina henkilöstön osaamisen kehittämisestä yrittäjien sparraukseen.

Henkilöstöpäällikkö netissä -projektiin osallistuminen on sinulle täysin maksutonta. Vastapalvelukseksi haluan sinulta vain palautetta tekstinä tai videoina projektin eri vaiheista ja lopputuloksista.

Hae mukaan 31.10.2020 mennessä lähettämällä minulle lyhyt kirjoitus siitä, miksi valitsisin juuri sinun yrityksesi mukaan Henkilöstöpäällikkö netissä -projektiin. Osoite onmail@ullalovholm.fi. Voit kysyä minulta lisätietoa projektista myös puhelimitse 045 275 0026

Voit myös lukea lisää minusta osoitteesta https://ullalovholm.fi/ 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *