TJÄNSTER

Vi erbjuder  följande tjänster till företag, föreningar och organisationer:

* Kommunikation  * Utveckling av hemsida * Försäljningsuppdrag * Grafisk design * Coach/Mentorskap * Föreläsningar och kurser

Tillsammans har vi en bred kompetens och erfarenhet inom marknadsföring- och försäljningsområden. 

KOMMUNIKATION

Vi sätter ord på det du vill förmedla till dina kunder. Genom intervju och besök till ditt företag kan vi skapa ett innehåll till din hemsida, till dina sociala kanaler, broschyrer  och artiklar som når fram. 

Vi kan göra upp en marknadsföringsplan som hjälper dig framöver att kommunicera på rätt sätt framöver. Vi gör upp en plan som stöder din kommunikation på sociala medier. Vi kan även sköta din kommunikation till sociala medier och sköta nyhetsinlägg till din hemsida.  Texterna översätts till svenska, finska och engelska. Tillsammans kommer vi överens om hur du vill samarbeta med oss. 

HEMSIDA

De flesta söker information på nätet idag. Vill du ge dina kunder möjlighet att besöka ditt företag dygnet runt behöver du ha en hemsida som berättar om dina tjänster/produkter. Idag sker de flesta sökningar med mobilen, vilket kräver att din hemsida är mobilvänlig. Det skall vara lätt att hitta information om din produkt och besvara kundens frågor. Vi erbjuder dig ett hemsidepaket som löser detta problem. Genom en innehållsrik och googlevänlig hemsida når du en helt ny marknad, du stärker ditt varumärke och ditt företag får en större konkurrensfördel. Du kommunicerar lättare med en ny kund och du har möjlighet att utveckla ditt företag till en högre nivå.

Vi hjälper till från start, med att skapa domainnamn, e-post addresser och leverans av en färdig produkt. Det enda du behöver göra är att kontakta oss idag, så kör vi igång.

FÖRSÄLJNING

Vi kan erbjuda dig försäljning av dina produkter/tjänster enligt offert. 

GRAFISK DESIGN

Vi erbjuder design av logon, annonser, skyltar, broschyrer, kundtidningar, inbjudningar, publikationer, böcker med mera.
Visuellt marknadsföringsmaterial hjälper kunden att minnas dina produkter. En röd tråd i din kommunikation förstärker ditt budskap. Din logo speglar ditt företag. Färgvalet, typsnittet och bilder ger mottagaren en uppfattning om företagets produkt och värden.

COACH /MENTOR

Behöver du ett ett bollplank, någon att diskutera och bolla idéer med? Eller vill du få konkret hjälp och stöd om en viss specifik sak i ditt företagande? 

Vi träffas med jämna mellanrum och går igenom företagets utveckling, din utveckling och ger förslag till aktiviteter som behövs för företagets marknadsföring.  Vi finns med i din företagsutveckling och blir din sparringpartner och hjälper dig att nå dina affärsmål (och även dina personliga mål). 

FÖRELÄSNING /KURSER

Vi erbjuder föreläsning inom marknadsföring, kommunikation, företagande, produktifiering, paketering, nå din målgrupp, sociala medier, våga synas, våga utvecklas med mera.

Marknadsföring för företagare, föreningar
* Våga ta steget till din framgång
* Nyttan av att nätverka som företagare
* Digital synlighet (sociala medier)
* VALFRI RUBRIK

Fråga offert!