SOFTAN ASIANTUNTIJAT POHJANMAALLA (AND BEYOND)

”Me hoidamme kaiken softaan liittyvän puolestasi Pohjanmaalla!” Magnus Sundell sanoo, kun hän lyhyesti ja ytimekkäästi selittää, mitä Black Label Bytes (BLB) –yritys tekee.

www.blb.fi

Sähköposti: magnus@blb.fi

Phone: +358 50 322 0805

Wolffskavägen / Wolffintie 36 F2 / 20, 65200 VAASA, Finland

BLB on suhteellisen nuori ohjelmistoyritys, mutta aiempaa työkokemusta ohjelmisto-, automaatio- ja energia- sekä pankkialalta yrityksellä on yhteensä 40 vuotta. BLB:n perusti kaksi innokasta insinööriä ja yhtä innokas ekonomi vuonna 2016. Heidän visionsa oli tarjota räätälöityjä mobiili- ja verkkosovelluksia pienille ja keskisuurille yrityksille ja julkisille organisaatioille

 

BLB:llä on syvät pohjalaiset juuret, mutta yrityksellä on asiakkaita niin maan rajojen sisä- kuin ulkopuolella. BLB suunnittelee, kehittää, ylläpitää ja hallinnoi monimutkaisia, räätälöityjä ohjelmistotyökaluja ja sovelluksia, joiden avulla asiakkaat pystyvät parantamaan yrityksensä tehokkuutta ja kannattavuutta juuri haluamallaan tai tarvitsemallaan tavalla. BLB on kehittänyt digitaalisia työkaluja aina avustushakemuksista ja sähköisestä kuittien käsittelystä työajan suunnitteluun ja seurantaan jne.

BLB on pieni yritys, jolle asiakaspalvelu on ensisijaisen tärkeää. ”Meillä on herkkä ja pedagoginen lähestymistapa, haluamme vilpittömästi auttaa sinua onnistumaan toiminnassasi”, Magnus sanoo. Kyse ei ole pelkästään ohjelmoinnista, asiakkaat arvostavat myös, että analysoimme työtapoja yhdessä niin ohjelmistojen kuin työtapojen optimoimiseksi”, hän jatkaa. Pienen kokonsa ansiosta BLB pystyy joustamaan ja yritys pystyy kehittämään ohjelmistoja tarkalleen asiakkaan tarpeiden mukaan toisin kuin suuremmat useimmiten vain valmiita standardiratkaisuja tarjoavat toimittajat.

BLB on pian valmis seuraavaan askeleen – tarjoamaan konsultointipalveluja erityyppisten IT-kehitysprojektien hankintoihin, erittelyihin ja toteutuksiin. ”Kuvittele meidät hankkeesi ”rakennusmestarina” tehtävänään hankkia ja kehittää uusia digitaalisia työkaluja organisaatiollesi”, Magnus sanoo. Alalla toimiminen saattaa olla hankalaa, jos et ole perehtynyt siihen. Vaatimuksia ja määräyksiä on noudatettava, alan ammattikielen ja teknisen taustan tulee olla tuttu, jotta pysyt samalla aaltopituudella toimittajien kanssa. ”BLB on sinun etuja valvova yhteistyökumppani. Autamme sinua saattamaan hankkeesi päätökseen määräajan ja budjetin puitteissa”, Magnus toteaa lopuksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *