Rätt person på rätt plats i rätt tid – Ulla är din personalchef på nätet

Konsultointi Ulla Lövholm Oy – HR-Konsult och coach

Ulla Lövholm är hemma från Pedersöre men flyttade för 35 år sedan till södra Finland där hon har jobbat bland annat som rekryteringskonsult, personalchef och HR direktör inom olika branscher. Idag har Ulla sitt eget konsultföretag där hon jobbar med små – och medelstora företag med rekrytering, kompetensutveckling och organisationsutveckling.

Ifall du inte har en dedikerad personalchef i ditt företag, då kan du anlita Ulla för större eller mindre HR projekt. Hon kommer in och hjälper till då du behöver en extra insats i personalfrågor, tex. när du behöver rekrytera eller när du behöver någon att fundera med – vart är ditt företag på väg och vad kommer det att kräva i resurser och kompetensutveckling? Kanske du själv vill utvecklas som chef eller vill att din ledningsgrupp tillsammans ska jobba kring sitt ledarskap? Eller kanske du bara behöver praktisk och konkret hjälp med personalens utvecklingssamtal?

Ulla erbjuder också företagarutbildning, chef och ledarskapsutbildningar, individuell coaching och föreläsningar eller workshops kring ledarskap. 

Med sin gedigna erfarenhet och breda bakgrund har hon mycket att ge till små – och medelstora företag, men även till kunder inom den tredje sektorn – föreningar och stiftelser. ”Alla kunder är olika och deras situation är olika, men tack vare min långa erfarenhet av olika lösningar, av vad som fungerar i olika situationer, så kan jag  hjälpa till att hitta den lösning som bäst svarar mot kundens situation och behov,” säger Ulla. ”Mina kunder har också sagt att det är lätt att få förtroende för mig eftersom jag är rätt så ”direkt” och ärlig i min kommunikation. Det är lätt att förstå vad jag pratar om och jag har ingen ”egen agenda” utan jobbar verkligen för att stöda kunderna i deras situation,” fortsätter hon. ”Dessutom är det roligt att jobba med mig!” skrattar hon.

Hittills har Ulla jobbat mest med kunder i Helsingfors och Åbotrakten. Men nu ser Ulla en möjlighet att jobba mera även med Österbottniska kunder. ”Den här tiden då vi levt med Covid-19 pandemin, har vi vant oss vid att jobba på distans, och mina konsultuppdrag går faktiskt riktigt bra att utföra på distans,” säger Ulla. ”Dessutom kan jag ju erbjuda mina tjänster på svenska, finska, engelska och `österbottniska´,” skrattar hon. 

På distans kan Ulla erbjuda:

  • Hela rekryteringsprocessen
  • Kompetensutvecklingsprojekt, kompetenskartläggning
  • Coaching
  • WOPI arbetssättsanalys, ett verktyg som kan användas bl.a vid rekrytering
  • PEILI kartläggningar. PEILI är ett verktyg som analyserar kommunikation och beteendeprofiler och kan användas både för grupper och för individer. Det är ett bra verktyg för både individuell kompetensutveckling och för ledningsgrupper eller små organisationer som vill bli bättre på att kommunicera och interagera med varandra.
  • Chefsutbildning.

Ulla har också möjlighet att besöka sina kunder i Österbotten då och då för att följa upp sina uppdrag.

”Det jag tycker är allra roligast med mitt jobb är då man märker att det frö man sått hos kunden börjar växa! Tex. att kunden har lärt sig något och någonting nytt implementeras i organisationen. Då vet man att man har lämnat något kvar efter sig, att man har gjort konkret nytta – och det är härligt,” avslutar Ulla.

Email: mail@ullalovholm.fi
Tel: 045-2750026
Vaulammi, Finland

HEMSIDA:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *