Presentation av vår innehållsproducent

Maria Nystrand, Content Manager
Det är jag som hjälper dig som vill synas på Ostroentre med en lite längre företagspresentation! Jag ringer upp och du berättar om ditt företag och dina produkter/tjänster, så sätter jag sedan ord på det du vill förmedla till dina kunder. Jag är har bred erfarenhet från tex. teknologi och utbildningsbranschen och är van att beskriva även komplicerade produkter så att kunden förstår vilka fördelar de kan ge. 

Jag har lång erfarenhet och har jobbat med det mesta inom marknadsföring. Men mest brinner jag för marknadsföringsstrategi och innehållsproduktion. Dvs. vad och hur ska man göra för att uppnå sina mål med marknadsföringen? 


Förutom att jag skriver kortare och längre texter på svenska och engelska, tex. till webbsidor, till inlägg och kampanjer på sociala medier, broschyrer, infoblad etc., kan jag också hjälpa dig att strukturera dina webbsidor och producera och koordinera innehållet. Jag kan också hjälpa dig med din företags- eller försäljningspresentation i power point, både med struktur och innehåll. Sist, men inte minst så kan jag vara ditt bollplank och coach när du behöver en effektiv marknadsföringsplan och -strategi för dina produkter eller tjänster.  Jag bor i Vasa tillsammans med min man, två tonårsdöttrar och två katter. På fritiden motionerar jag och läser. Jag har yogat i många år, men gillar också promenader med goda vänner, och så har jag hittat tillbaka till dansen på senare tid, vilket är otroligt roligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *