Presentation av vår försäljare

Johan Bondegård heter jag och är verksam som Sales Manager på Ostroentre från och med April 2020.

Jobbet inom sales går ut på kontakt till företag och föreningar som har verksamhet registrerad med fo:nr

Jag förevisar plattformen Ostroentre som snabbt ger läsaren ett merväde om vad respektive företag eller förening representerar. 

Som en del av teamet på Ostroentre är jag verksam genom eget bolag. Bolaget Kartano Bondegård, grundat 2019 I Jakobstad, verksam på heltid i Österbotten främst men även i Finlands övriga områden.

Huvudinriktningen att förmedla produkter och tjänster till företag.

www.bondegård.fi uppvisar en del av de företagstjänster och produkter som har hittat vägen genom bolaget. 

Just nu är mina tjänster marknadsföring till företag för Ostroentrebränsle från ST1 och energi från lokala entreprenörer. Jag saluför även kaffe från rosteri-företaget i Vasa, fisk från en leverantör i Syd-österbotten. Flera uppdrag kommer och blir nya projekt i bolagets verksamhet. 

Personligen trivs jag att kommunicera med företagsrepresentanter och diskussioner om hur och med vilka åtgärder vi kan samarbeta mera med.

Jag är hemma ifrån Pedersöre, Forsby och bor nu i ett egnahemshus i Sydösterbotten, Kristinestad. Jag har skapat en bild av regionen genom personliga besök till företag och orter. Mina två fullvuxna barn bor på sina studieorter. Jag är singel sedan 2018.

Som ensam i hushållet sysselsätter jag mig med städning, matlagning,  fritid och bakande av bröd som är min hobby.

Att motionera känns bra och naturen runt omkring ger energi fysiskt och mentalt. Jag läser gärna både finska och svenska böcker och att lyssna på poddar är en ny konsumtionsvara som jag mer och mer uppskattar. Musik och rytm hör ihop med mycket i min vardag.

När gick du en vandringsled i nationalpark eller på annat vis en helt enastående naturupplevelse?

I helgen som gick besökte jag ett populärt besöksmål, Bötombergen och utsiktsrestaurangen Lokalgrottan som har ett magiskt lockande utsiktstorn. Vyerna var helt fantastiska och vädergudarna soligt glada! Att motionera i denna miljö kändes lyxigt och utmanande, det var nästan 200 trappsteg upp. Det var en härlig upplevelse och jag njöt av närmiljön!

Hör av er om ni vill ha tips på oupptäckta sevärdheter i Österbotten eller företag samt föreningar.

Till min natur är jag nyfiken på dig, din verksamhet och vad som gör dig glad!

Vi hörs och ses digitalt nu och senare med personliga möten! / Johan

Kontakt: Johan 045 266 9780  eller via mail sales@ostroentre.fi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *