Presentation av Grundaren till Ostroentre

Jag är Maria Norrlin-Asplund och grundaren till denna portal. Jag driver sedan 10 år tillbaks min firma Celma_Marketing och har även ett aktiebolag tillsammans med min man, där vi driver en inkvartering vid namn Selmas Torp. Jag är även aktiv inom företagarföreningen

Det är ganska normalt för mig att ha tusen järn i elden, och hundra nya idéer på gång. Det är till fördel för kunder som anlitar mig för att hjälpa dem i deras marknadsföring, jag kan lätt plocka in mina idéer och erfarenheter till deras marknadsföring. 

Jag gör hemsidor, skapar innehåll och planerar aktiviteter till sociala medier. Jag designar även marknadsföringsmaterial och erbjuder kurser och föreläsningar inom ämnet marknadsföring och företagande. Numera är jag också certifierad NLP master vilket betyder att jag erbjuder coachning både till företagare och privatpersoner.  

Jag grundade Ostroentre för att jag har sett ett behov av en samlingsportal under många år. För flera år sedan startade jag upp en FB-grupp för småföretagare i Österbotten, och idag har vi över 900 medlemmar. Där fungerar ambassadörsskapet utmärkt, men jag har insett att alla dessa företagare behöver även nå ut till slutkonsumenterna. Det finns så otroligt många duktiga företagare, föreläsare och intressant evenemang som behöver lyftas fram, och våra kunder behöver hitta oss. Ostroentre = Österbottniska företagare/entreprenörer. Vi kan ju, eller hur?

Eftersom jag är aktiv inom företagarföreningen och annars duktig på att nätverka, så har jag sett behovet av en samlingsplats. Alla vågar inte lyfta sin kunskap som den borde få lyftas, därför vill vi hjälpa er med det. 

Portalen har jag själv byggt upp, och det är jag som sköter om uppdateringen. Jag ansvarar också för att bjuda in fler företagare som vill jobba tillsammans med oss och sköter till stor del marknadsföringen på sociala medier.  

Är du intresserad att på något sätt komma med i verksamheten som samarbetsföretagare – kontakta mig! Portalen har utvecklingspotential – så går du och bär på en idé, hör av dig. Vi kan göra det tillsammans

Trots att jag har många järn i elden så hinner jag även koppla av. Nu sommartid bor vi (vi= jag och min man + vår katt Pelle) på sommarstugan hela sommaren, plats: Trutholmen i Maxmo.

Här njuter jag till max. Jag älskar de vackra solnedgångarna och att bara få vara. Senaste år vaknade trädgårdsintresset och att odla grönsaker och omges av vackra blommor. Vad gäller odlingen har jag mycket att lära mig. Jag tycker om att arbeta bekvämt, så jag bad min man att göra odlingslådorna å pass höga att jag inte skulle behöva böja ryggen då jag skall rensa. Jiiihuu, vad det är skönt! Å enkelt! Å så älskar jag att inreda, speciellt med ”gamla” saker som är lite nötta 🙂

Övrig tid bor vi Kvevlax, Korsholm.

Denna vår (2020) tog jag tag i en dröm som jag haft hela mitt vuxna liv. Att få måla tavlor. Min man var så vänlig att han köpte ett målarstaffli och jag fick äntligen testa på hur det var att ta tag i en målarpensel och börja kludda färg. Vilken känsla alltså! Där har jag mycket att lära mig också, men nu är det bara så kul att få kludda!

Hör av dig om du vill marknadsföra dina tjänster/produkter på vår portal, eller om du vill komma med i vårt team. Vi söker fortfarande en finskspråkig försäljare annars. 

Ha en underbar sommar!

Maria Norrlin-Asplund

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *