OM OSS

VI BAKOM OSTROENTRE

MARIA NORRLIN-ASPLUND
CEO & Founder
maria@ostroentre.fi
+358 50 5555226
DU?
SALES MANAGER
sales@ostroentre.fi
CAMILLA RÖNNHOLM
PROJEKTLEDARE TRUTHBRYGGAN
camilla.ronnholm@gmail.com
+358 50 3615 019
MARIA NYSTRAND
PARTNER & CONTENT MANAGER
content@ostroentre.fi
Mia Hirvelä
SISÄLLÖNTUOTTAJA / MYYJÄ
mia@ostroentre.fi
+358 40 4181 785
ALEXANDRA SIPPUS-BALIUKONIENĖ
FILMARE TRUTHBRYGGAN
alexandra.sippus@gmail.com
+358 40 773 3703

FÖRETAGARE

Idén bakom denna tjänst har vuxit fram och planerats under flera år. Grundaren Maria har under sina företagarår sett hur viktigt det är för företagare att synas och höras. Österbottniska företag behöver synas på ett nytt sätt. Med bilder och bra texter blir företagets produkter eller tjänster intressanta för målgruppen.  Och tillsammans med andra blir det ännu intressantare. 

Att samla företagarna och tjänsteutbuden på en hemsida härstammar från FB-gruppen ”småföretagare i Österbotten” dit företagen har hittat sin plats under åren. I  gruppen fungerar ambassadörsverksamheten utomordentligt, på ett Österbottniskt vis. Vi kan nog!

Som vi alla vet så är inte alla i våra målgrupper på Facebook – därför behöver vi synas på ett ställe där alla har möjligheten att hitta sin leverantör. 

Testa på ett halvt år i ostroentre.fi – det är förmånligare än en annons, och du får mycket större synlighet!

 

FÖRELÄSARE OCH TALARE

Det händer mycket i Österbotten – och det ordnas många evenemang. Det finns många kunniga föreläsare och talare i vårt Österbottniska landskap, men det är svårt för anordnare att hitta den rätta talaren eller föreläsaren – eftersom alla är så utspridda. 

Därför har denna plattform skapats, för att samla alla talare och föreläsare som är villiga att låta sig anlitas. Med gemensam marknadsföring och genom ambassadörer kommer du att få större chans att bli anlitad till ett drömevent. Vi på Ostroentre vill hjälpa till att lyfta fram de österbottniska kunskaperna på  kartan. Det finns många duktiga personer, kom med på listan du med!

 

Testa på ett halvt år i ostroentre.fi – det är förmånligare än en annons, och du får mycket större synlighet!