Oikea ihminen oikeassa paikassa, oikeaan aikaan – Ulla Lövholm on henkilöstöpäällikkösi netissä

Konsultointi Ulla Lövholm Oy – HR-Konsultti ja valmentaja

Pedersöreläinen Ulla Lövholm muutti 35 vuotta sitten etelä-Suomeen, jossa hän on työskennellyt mm. eri alojen rekrytointikonsulttina ja henkilöstöpäällikkönä. Nyt Ullalla on oma konsulttiyritys, jossa hän työskentelee pienten ja keskisuurten yritysten rekrytoinnin, osaamisen ja organisaation kehittämisen parissa.

Jos yrityksessäsi ei ole omistautunutta henkilöstöpäällikköä, voit palkata Ullan pienempään tai isompaan HR-projektiin. Hän auttaa sinua aikaavievissä henkilöstöprojekteissa, esim. rekrytoinnissa. Tai kun tarvitset kumppanin, jonka kanssa miettiä mihin yrityksesi on menossa ja millaisia resursseja ja osaamisen kehittämistä se vaatii. Haluatko kehittyä johtajana, tai tarvitseeko koko johtoryhmän kehittää johtamistaitojaan? Tai haluatko konkreettista ja käytännön apua henkilökunnan kehityskeskusteluihin?

Ulla tarjoaaa myös yritäjyyskoulutusta, johtaja ja -johtajuuskoulutusta, yksilöllistä valmennusta ja luentoja tai johtamisen workshopia.

Vankan kokemuksensa ja laajan osaamisensa kautta on Ullalla paljon annettavaa sekä pienille ja keskisuurille yrityksille, että kolmannelle sektorille – yhdistyksille ja säätiöille. “Kaikki asiakkaat ja heidän tilanteensa ovat erilaisia, mutta pitkä kokemukseni erilaisten tilanteiden ratkaisemisessa auttaa löytämään asiakkaan tilanteeseen ja tarpeeseen sopivan ratkaisun,” sanoo Ulla. “Asiakkaani ovat sanoneet, että minuun on helppo luottaa, koska olen “suora” ja rehellinen. On helppo ymmärtää, mistä puhun, ja minulla ei ole mitään omaa “agendaa” vaan työskentelen tukeakseni asiakasta hänen tilanteessaan. Sitä paitsi minun kanssa on hauska työskennellä!,” hän nauraa.

Ulla on työskennellyt enimmäkseen Helsingissä ja Turun seudulla. Nyt hän näkee tilaisuuden työskennellä enemmän myös pohjalaisten asiakkaiden kanssa. “Tänä Covid-19 pandemian aikana olemme tottuneet työskentelemään etänä, ja myös konsultoinnin voi hyvin toteuttaa etänä. Voin myös tarjota palveluja ruotsiksi, suomeksi, englanniksi ja pohjalaiseksi,” hän nauraa.

Etätyönä Ulla tarjoaa:

  • Koko rekrytointiprosessin
  • Osaamisen kehittämisen projektin, osaamisen kartoittamisen
  • Valmennusta
  • WOPI työtapa-analyysin, työkalu jota voi käyttää mm. rekrytoinnissa
  • PEILI kartoitusta. PEILI on työkalu, jolla analysoidaan kommunikaatiota ja käyttäytymisprofiileja, ja sitä voidaan käyttää sekä yksilöille että ryhmille. Se on hyvä työkalu yksilöllisen osaamisen kehittämiseen, sekä johtoryhmille tai pienille organisaatioille jotka haluavat parantaa kommunikaatiota ja vuorovaikutusta
  • Johtajakoulutusta

Ullalla on mahdollisuus vierailla asiakkaiden luona Pohjanmaalla aina silloin tällöin, seuratakseen heidän kehitystään.

“Kaikkein hauskinta työssäni on se, kun huomaan, että siemen jonka olen kylvänyt asiakkaaseen on alkanut kasvaa. Esimerkiksi, että asiakas on oppinut jotain, ja yrityksessä on toteutettu jotain uutta. Silloin tietää, että on jättänyt jäljen itsestään, että on ollut konkreettisesti hyödyksi – ja se on mahtavaa,” hän päättää.

Email: mail@ullalovholm.fi

Puh: 045-2750026

Vaulammi, Suomi

2 ajatusta aiheesta “Oikea ihminen oikeassa paikassa, oikeaan aikaan – Ulla Lövholm on henkilöstöpäällikkösi netissä”

  1. Ulla on kyllä tosi ammattilainen ja hänen kanssaan on helppo työskennellä. Minulla on ollut ilo tehdä Ullan kanssa töitä samassa projektissa ja hän on suora, aikaansaapa, idearikas ja ammattitaitoinen HR ihminen. Suosittelen lämpimästi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *