MS GIS – maantieteellisen tiedon konsulttipalveluita

MAANTIETEELLINEN TIETO – MITEN SE LIITTYY MINUUN?

Magnus Storsjö, kristiinankaupunkilainen ja “MS GIS” -yrityksen perustaja, sanoo suurimman osan ajattelevan, ettei maantieteellinen tieto liity heihin mitenkään, vaan sehän vaikuttaa vain muihin? Mutta ei, Magnuksen mukaan nämä asiat koskettavat meitä kaikkia! Kaikilla voi joskus olla tarve joko yksityiskohtaiseen, tai yksinkertaiseen ja tyyliteltyyn maantieteellisen tietoon jokapäiväisessä elämässä.

Magnus kertoo lisää: “Olen jo pitkään tarjonnut eri kunnille tie- ja liikennetietojen ylläpitoa eri muodoissaan; teen erilaisia karttoja ja etäisyysmittauksia, suoritan liikennemerkkien ja rakennusten inventointia, luon ja ylläpidän erilaisia rekistereitä, analysoin teiden ja liikenteen tilastoja (esim. laskelmia siitä, mitä lumenauraus maksaa tietyllä tieosuudella asukasta kohden vuodessa) jne. Paitsi kunnilla, myös yksityisillä yrityksillä ja henkilöillä on tarvetta tällaiseen tietoon.”

“Jos olet esimerkiksi maanviljelijä, ja haluat pitää tilastoja metsistäsi ja pelloistasi,  tietää kuinka suuri alue on viljelty milläkin viljelykasveilla, laskea tarvittavan lannoitteen määrän, tai jos suunnittelet maanrakennusprojektia ja täytyy laskea, kuinka paljon täyteainetta tarvitset tehdäksesi pellostasi tasaisen, silloin tarvitset sellaista maantieteellistä tietoa, jota minä tarjoan,” selittää Magnus.

Magnus luo siis sinun tarpeeseesi räätälöityjä yleiskatsauksia ja karttoja eri alueista ja  erilaisissa asteikoissa. Hän työskentelee myös maantieteellisen tiedon analysoinnin ja tilastojen parissa.

Tarvitsetko esimerkiksi yleiskatsauksen kuolinpesän maista ja metsistä, eli kartan rajapyykkien paikoista, kokonaispinta-alan laskennan ja kuinka alue voidaan jakaa tasan perijöiden kesken?

Onko sinulla uusi huvilatie, ja haluat perustaa tieyhtiön? Silloin tarvitset ehkä hyvän karttanäkymän laskelmineen, jonka perusteella määritellään tieosuudet ja tiemaksut?

Matkailualan yritys tarvitsee usein houkuttelevat ja selkeät graafiset kartat alueesta ja sen rakennuksista painotuotteita ja infotauluja varten. Sama koskee isompia yrityksiä, kouluja tai vanhainkoteja. On tärkeää, että asiakkaat löytävät oikeaan paikkaan ja sen, mitä ovat alueelta etsimässä.

Magnus Storsjö voi auttaa sinua kaikessa tässä, ja paljon muussakin! Hän järjestää myös kursseja ohjelmistoista ja luentoja maantieteellisen tiedon merkityksestä.

Magnus kuvailee itseään nopeaksi ja joustavaksi. Hän tarjoaa henkilökohtaista palvelua, ja laatii sinulle räätälöidyn tarjouksen tarpeidesi mukaisesti. Hänellä on vankka koulutus ja kokemus kartoittamisesta, ja koska hänen juurensa ovat Pohjanmaalla, antaa se etua vertailussa pääkaupunkiseudun toimijoiden kanssa. Mutta hän osaa myös työskennellä kansainvälisissä projekteissa vankan kielitaitonsa ansiosta. Magnus osaa suomea, ruotsia, englantia, saksaa ja ranskaa, sekä eestin, venäjän, espanjan ja italian alkeet.

http://www.magnus.storsjo.fi/msgis/

Email: magnus@storsjo.fi

Phone: +358 40 7605825

Kristinestad, Finland

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *