Mia Hirvelä, Sisällöntuottaja ja myyjä

Olen uusin jäsen Ostroentren tiimissä, liityin mukaan kesäkuussa 2020. Kun minulle avautui tämä mahdollisuus, vastasin heti kyllä. Työni suomenkielisenä sisällöntuottajana pitää sisällään minulle tärkeitä asioita, nimittäin ihmisiä, yrittäjiä, tarinoita ja kirjoittamista. Kun uusi yritys haluaa näkyvyyttä Ostoentre.fi sivustolla, minä teen haastattelun ja kirjoitan yrityksen esittelyn. Nämä keskustelut ovat työni parasta antia!

Minä olen itsenäinen yrittäjä, teen työkseni viestintää yrityksille. Someo on yritykseni nimi. Sosiaalisen median viestintä ja markkinointi ovat erityistä osaamistani. Kirjoitan myös tekstejä verkkosivuille, blogeihin tai uutiskirjeisiin. Suunnittelen ja toteutan tarvittaessa asiakkaan nettisivut alusta loppuun.

Aito kiinnostukseni ihmisiin ja heidän tarinoihinsa auttaa minua suuresti työssäni. Kokemus muistakin töistä ja yrittämisestä auttavat myös ymmärtämään muita yrittäjiä. Vaikka olen erittäin sosiaalinen, viihdyn välillä omassa rauhassa, kirjoittamassa kuulemiani tarinoita valmiiksi tekstiksi.

Asun Mustasaaressa, Sepänkylässä. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi poikaa. Pikkulapsi -aika on meillä jo ohi, joten tunnen nyt olevan minun aikani panostaa työelämään. Olemme eläinrakkaita, ja meillä on myös ihana koira Siri, ja kaksi pientä kania. Puuhaa siis riittää kotonakin.

Rakastan kaikkea mediasisältöä. Uutisia, lehtiä, tv-sarjoja, kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Olen myös hyvin innostunut kaikesta digitaalisesta, siispä luen kirjat ja lehdet sähköisenä, ja ohjelmat katson ja kuuntelen suoratoistopalveluista. Koiran kanssa lenkkeillessä kaikki muu unohtuu. Voi vain seurata kaunista luontoa ja koiran touhuja. 

Jos vielä jotain saa toivoa To do -listalle, haluaisin opiskella lisää kieliä. Ruotsin ja englannin lisäksi osaan hieman saksaa ja ranskaa, mutta haluaisin osata niitä paremmin. Olen myös päättänyt, että opettelen jonain päivänä opettelen soittamaan pianoa. Ehkä vielä joskus.

Jos haluat saada yrityksellesi näköalapaikan Ostroentre.fi sivustolla, ota ihmeessä yhteyttä! 

Kesäterveisin, Mia

Puh: 040 4181 785

mia@ostroentre.fi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *