MEISTÄ

OSTROENTREN PERUSTAJAT

MARIA NORRLIN-ASPLUND
CEO & Founder
maria@ostroentre.fi
+358 50 5555226
SINÄ?
SALES MANAGER
sales@ostroentre.fi
CAMILLA RÖNNHOLM
PROJEKTLEDARE TRUTHBRYGGAN
camilla.ronnholm@gmail.com
+358 50 3615 019
MARIA NYSTRAND
PARTNER & CONTENT MANAGER
content@ostroentre.fi
Mia Hirvelä
SISÄLLÖNTUOTTAJA / MYYJÄ
mia@ostroentre.fi
+358 40 4181 785
ALEXANDRA SIPPUS-BALIUKONIENĖ
FILMARE TRUTHBRYGGAN
alexandra.sippus@gmail.com
+358 40 773 3703

YRITTÄJÄT

Ajatus tästä palvelusta syntyi jo monta vuotta sitten ja sitä on kehitetty siitä lähtien. Perustaja Maria on yrittäjänä nähnyt, miten tärkeää on, että yrittäjät tekevät itsensä kuulluksi ja nähdyksi. Pohjalaisten yrittäjien täytyy parantaa näkyvyyttään uudella tavalla. Kuvien ja hyvien tekstien kautta yrityksen tuotteet ja palvelut herättävät kiinnostusta kohderyhmässä, ja yhdessä muiden yrittäjien kanssa kiinnostus kasvaa entisestään.

Yrittäjien ja palveluntuottajien kokoaminen samalle verkkosivulle juontaa juurensa ”Småföretagare i Österbotten” –nimisestä FB-ryhmästä, josta yrittäjät ovat löytäneet oman paikkansa vuosien mittaan. Ryhmässä lähettilästoiminta toimii erinomaisesti, pohjalaisittain. Kyllä me osaamme!

Kuten kaikki tiedämme, kaikki kohderyhmämme eivät ole Facebookissa – sen takia tarvitsemme näkyvyyttä siellä, mistä kaikki voivat löytää toimittajansa.

Kokeile jäsenyyttä ostroentre.fi:ssä puoli vuotta – se on halvempaa kuin mainostaminen ja saat paljon enemmän näkyvyyttä!

LUENNOITISJAT JA PUHUJAT

Pohjanmaalla tapahtuu kaikenlaista ja täällä järjestetään paljon tapahtumia. Pohjanmaalta löytyy paljon osaavia luennoitsijoita ja puhujia, mutta juuri oikean puhujan tai luennoitsijan löytäminen voi olla vaikeaa, koska he ovat hajautuneet eri puolille maakuntaa.

Tästä syystä perustimme tämän alustan – halusimme koota kaikki palveluitaan tarjoavat puhujat ja luennoitsijat yhteen paikkaan. Yhteismarkkinoinnin ja lähettiläiden ansiosta mahdollisuutesi saada puhujatoimieksiantoja esimerkiksi unelmatapahtumiisi kasvavat. Me Ostroentrellä haluamme auttaa nostamaan pohjalaiset osaamiset kartalle. Taitavia ihmisiä on vaikka kuinka paljon, liity mukaan sinäkin!