Kan Ulla vara din Personalchef-Online och hjälpa ditt företag att växa?

Tillväxt är en fin sak, men det medför också ett brett spektrum av utmaningar, särskilt för ett litet företag. Ju mer omfattande och mångsidig entreprenörens kompetens är, desto bättre förutsättningar för tillväxt och utveckling av företaget. Det är också värt att kontinuerligt utveckla sin egen expertis. Vid anställning av den första anställda kommer chefkompetensen och ledarskapet in i bilden. I ett litet företag hör alla personalärenden till chefen/företagaren. 

Behöver du en kompetent samarbetspartner att jobba tillsammans med när du vill att din verksamhet ska växa, vilka resurser och kompetenser som behövs ?? Vill du utveckla dig själv som chef och/eller vill du ha konkret och praktisk hjälp med att utveckla personalens kompetens?

I framtiden vill jag hjälpa företag att växa och lyckas genom att erbjuda skräddarsydd och högklassig personalkonsultering även Online. Jag piloterar nu en ny serviceform – Personalchef-Online – och söker två utvecklinsintresserade företagare. 

Jag söker efter två (2) företag att gå med min Personalchef-Online-projekt.

Projektet Personalchef-Online varar i tre månader och under denna tid kommer vi att arbeta tillsammans med att se över ditt företags struktur, expertis, välbefinnande på jobbet och utmaningarna för ditt företags framtid. Vi uppmärksammar även ditt sätt att arbeta som entreprenör, motivation, styrkor och områden där du vill utvecklas. Tillsammans ser vi till att allt detta stöder och  tjänar ditt företags utvecklingsplaner.

.Mina kunder har också sagt att det är lätt att få förtroende för mig eftersom jag är rätt så ”direkt” och ärlig i min kommunikation. Det är lätt att förstå vad jag pratar om och jag har ingen ”egen agenda” utan jobbar verkligen för att stöda kunderna i deras situation,” 

Att delta i projektet Personal manager Online är helt kostnadsfritt för dig. I gengäld vill jag bara feedback från dig i text eller videor på projektets olika delar och slutresultat.

Ansök senast den 31 oktober 2020 genom att skicka mig ett kort beskrivning om varför jag skulle välja dig och ditt företag att delta i Personalchef-Online-projektet. Adressen är mail@ullalovholm.fi. Du kan också be mig om mer information om projektet genom att ringa 045 275 0026

Du kan också läsa mer om mig på https://ullalovholm.fi/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *